Spring Ahead 2024: Course Schedule

Course Offerings

Block 1 Courses

March 11 – 12 (Monday – Tuesday)

  • Intermediate Python
  • Basics in R for Data Science and Statistics

Block 2 Courses

March 13 (Wednesday)

  • Overview to AI and Deep Learning
  • Intermediate Data Visualization

Block 3 Courses

March 14 – 15 (Thursday – Friday)

  • Deep Learning in Python
  • Introduction to Programming in R

Daily Schedule

All times are in the EST (Eastern Standard Time) – same as New York City.

9:30 a.m. – 10:35 a.m.Lecture Time (65 minutes)
10:35 a.m. – 10:50 a.m.Break (15 minutes)
10:50 a.m. – 11:55 a.m.Lecture Time (65 minutes)
11:55 a.m. – 1:10 p.m.Lunch Break (75 minutes)
1:10 p.m. – 2:15 p.m.Lecture Time (65 minutes)
2:15 p.m. – 2:30 p.m.Break (15 minutes)
2:30 p.m. – 3:35 p.m.Lecture Time (65 minutes)
3:35 p.m. – 3:40 p.m.Q&A and Feedback